ويتامين ها كليد سلامت – 2
ادامه از قبل
بمنظور تحقيق بيشتر روي تأثير غذاي ضميمه ، دكتر اسپايس غذائي كه معمولاً توسط بيشتر افراد منظقه مصرف ميشد مورد آزمايش قرار داد . اين غذا عبارت بود از چربي خوك ، شكر ، غذاي ذرت سفيد و آرد سفيد كه با نوعي ويتامين تقويت شده بود . اين غذا رابه ده موش سفيد سالم جوان داد . غذاي مورد احتياج اين نوع موشها خيلي شبيه غذاي مورد نياز بدن انسان ميباشد . در بدو امر بنظر ميرسيد كه نوع تغذيه آنها خوب است ، ولي بعد از چهل روز همان موش بصورت موش ضعيف و نحيفي در آمد . رشد موشها متوقف شده بود ، اشك خونين از چشمانشان جاري ميشد ، پوست بدنشان متورم شده بود . در اين موقع به غذاي مورد آزمايش شير خشكي را كه بعنوان غذاي ضميمه به كودكان داده ميشد به غذاي موشها اضافه كرد . در نتيجه موش هاي ضعيف شده سلامت خود را باز يافتند و وزن آنها رو به افزايش گذاشت.
اين موفقيت درماني سئوالي را بوجود آورد : پس چرا همه ما نبايد غذاي خود را با مقدار زيادي ويتامين مصرف كنيم ؟ پزشكان مرتباً براي كودكان ويتامين تچويز ميكنند تا از نسل گذشته سلامت تر و قوي تر شوند . پس چرا اين ويتامين هاي اضافي نبايد در ايام بلوغ و سنين بالا تر مورد استفاده قرار گيرند . اين امر بيشتر بعلت اين اعتقاد است كه بايد غذا را در حد تعادل صرف كرد. خيلي از افراد و از جمله پزشكان با مصرف ويتامين زياد مخالف هستند و معتقدند كه اثر آن بيشتر تلقيني است . آنها استدلال ميكنند كه در قديم مردم آشنائي به ويتامين نداشتند با اين وجود در سنين هشتاد سالگي چون گلوله آتش بودند ! مانع ديگر اين است كه افراد از استفاده وينامين ها منع مينمايد و آن گراني ويتامين هاست .
معهذا آن عده 893 نفري مورد آزمايش را در نظر بگيريد كه مبتلا به پيري زود رس بودند و هزاران فرد ديگري كه بعد از آن آزمايش موفقيت آميز بكمك ويتامين جواني خود را باز يافتند . هزينه كاربرد اين مواد شيميائي براي هر نفر حد اكثر وجه يك بسته سيگار در روز بوده است .
دكتر اسپايس ميگويد « راه پر هزينه نخوردن ويتامين و در نتيچه سوء تغذيه خواهد بود كه در اثر آن فرد بعلت سستي كار خود را از دست خواهد داد . راه مفيد بودن و اتكاء بخود اين است كه محض احساس ناراحتي نزد پزشك معالج رفته شود تا رفع عارضه احتمالي شود و ضمناً از بيماري هاي ديگر جلوگيري بعمل آيد . پزشك ميتواند با تجويز ويتامين هاي شفا بخش شما را سر حال و شاد و بزندگي اميدوار نمايد .
دكتر اسپايس بما آموخت كه انسان نميتواند تنها با قرص به زندگي خود ادامه دهد و از طرفي غني كردن غذاي متعادل با وينامين ها نميتواند ما را از ابتلا به بعضي امراض مصون دارد ، ولي ميتواند ما را كمك كند تا در مقابل عوامل بيماري زا بهتر دفاع كنيم و شر آنها را زود تر دفع كنيم چون ويتامين ها بدن ما را به سلاح دفاعي خوبي مجهز خواهد كرد.
دكتر اسپايس اضافه مينمايد كه قهرمان اصلي سلولهاي بدن خود بيمار است . او معتقد است كه درد هاي كم و يا زياد زنگ خطري است كه از بافت صدمه ديده بصدا در ميآيد . اين زنگ خطر بدين معنا نيست كه آن بافت ديگر كارش تمام شده است . بايد به سلول چيزي را كه احتياج دارد برسانيد و مطمئن باشيد كه شفا خواهد يافت .